Club informatie:

Sporthal Lid worden Speeltijden Contributie Training Sponsors

Wij zijn super blij met onze sponsor:

Intersolution- Koog a.d. Zaan

Intersolution Administratiekantoor

Intersolution administratiekantoor is een klein adm.kantoor waar het persoonlijke contact met de klant hoog in het vaandel staat. Alle klanten zijn belangrijk,ongeacht de omvang van de werkzaamheden.Zowel bedrijven als particulieren zullen altijd een luisterend oor vinden. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit,maar duidelijkheid zonder onaangename verassingen aan het eind van het jaar.Dus vaste prijsafspraken per opdracht of per jaar in een uitstekende kwaliteit-voor de beste prijs-verhouding.

Door een zeer ruime ervaring op het gebied van financiŽle administratie,belastingzaken,salarisadministratie en communicatie met o.a.belastingdienst,banken etc,geeft men u een no-nonsens visie op uw financiŽle bedrijfsvoering.

Voor vragen of vrijblijvende afspraak kunt u terecht bij:

Intersolution Administratiekantoor

Drs. Ingrid van Wersch