Startpagina Clubinformatie Bestuur Over badminton

Club informatie:

Sporthal Lid worden Speeltijden Contributie Training Sponsors

Algemeen:

Startpagina Contact

Sponsor 1

Wij zijn super blij met onze sponsor voor de clubkampioenschappen:

Intersolution- Koog a.d. Zaan

Intersolution Administratiekantoor

Intersolution administratiekantoor is een klein adm.kantoor waar het persoonlijke contact met de klant hoog in het vaandel staat. Alle klanten zijn belangrijk,ongeacht de omvang van de werkzaamheden.Zowel bedrijven als particulieren zullen altijd een luisterend oor vinden. Geen uurtje-factuurtje mentaliteit,maar duidelijkheid zonder onaangename verassingen aan het eind van het jaar.Dus vaste prijsafspraken per opdracht of per jaar in een uitstekende kwaliteit-voor de beste prijs-verhouding.

Door een zeer ruime ervaring op het gebied van financiŽle administratie,belastingzaken,salarisadministratie en communicatie met o.a.belastingdienst,banken etc,geeft men u een no-nonsens visie op uw financiŽle bedrijfsvoering.

Voor vragen of vrijblijvende afspraak kunt u terecht bij:

Intersolution Administratiekantoor

Drs. Ingrid van Wersch

Lagendijk 1-3

Kantoor A103

1541 KA Koog aan de Zaan

Sponsor 2

Wij zijn ook superblij met onze sponsor voor het kersttoernooi:

Puttenaar Interim en Advies St.Maartensbrug

-

Puttenaar interim en advies is een bedrijf voor de lokale overheid.Martijn Puttenaar is gespecialiseerd in de publieke sector,zoals gemeenten en provincies.Martijn opereert als een rustige, mens-en ontwikkelingsgerichte verandermanager bedrijfsvoering en is adviseur op tactisch en strategisch niveau.

De dienstverlening is divers. de projectmatige opdrachten zijn vaak voor een langere periode. Dit kan zijn het waarnemen van een functie welke door omstandigheden tijdelijk niet wordt bekleed.Ook wordt Martijn ingezet voor de vaak toch speciale rollen,zoals kwartiermaker of verandermanager, of strategisch adviseur en sparringpartner bij een fusie of ontvlechting.

Een consultancy opdracht is meestal voor een kortere periode of een speciale taak.Puttenaar interim en advies geeft U desgevraagd professionele adviezen binnen de vakgebieden bedrijfsvoering,ruimtelijke zaken en bestuurszaken.Daarnaast is Martijn gespecialiseerd in het door ontwikkelen van de financiŽle producten van de planning & control cyclus(jaarrekening,begroting).

Puttenaar interim en advies kan voor U de coaching van medewerkers en teams verzorgen. Ook coacht Martijn bestuurders(wethouders),leden van de auditcommissie en raadsleden,die voor het eerst in die functies zitten.Zo vertelt Martijn graag over de overheidsfinanciŽn en de daarbij behorende finciŽle producten. Of coacht Martijn consulenten en adviseurs, in hoe ze sparringpartner worden van hun doelgroep. Alles draait hierbij om menselijk contact en draagvlak creŽren.

Puttenaar interim en advies staat voor verandering,geeft richting en biedt financiŽel comfort,op basis van goede informatie de juiste beslissingen kunnen nemen.

VOOR ALLE INFO WWW.PUTTENAAR.COM